Mænd, mad og samtaler
Denne bog handler om mænd, samtaler og madlavning.
I bogen møder vi forskellige mænd, som laver mad sammen og fortæller historier, som alle har det tilfælles, at de rummer konflikter og problemstillinger fra hverdagen.
Historierne bliver fortalt gennem forfatternes øjne, og undervejs i bogen kommer der gode råd og vejledning – til både samtale og madlavning.
For forfatterne er køkkenet nemlig ikke bare et køkken. Det er også et sted, hvor vi finder nye og andre løsninger end dem, der står i kogebogen – og måske endda løsninger på hverdagens problemer, som vi ikke selv kunne finde. Og derfor betragter forfatterne køkkenet som et laboratorium og læringsrum.
Bogen bygger på en særlig samtalemetode, som forfatterne selv har udviklet. Den er skrevet for at give inspiration og en hjælpende hånd til at takle parforhold, venskaber, familie- og arbejdsliv gennem at samtale.
Historierne akkompagneres af lækre og let tilgængelige opskrifter fra det europæiske køkken, så læseren ud over gode råd til løsning af hverdagens udfordringer også kan blive inspireret til spændende madlavning.